Menu
Vrije tijd

3 Toppers voor een Romantisch Weekendje Weg in Twente

Romantisch genieten met je geliefde in het prachtige Twente? Geniet lekker van een aantal dagen ertussenuit en kom even helemaal tot rust met elkaar. Wilt u liever ook wat actiever genieten? Maak een mooie fietstocht door Twente en geniet van de zoutfietstroute.

In het mooie Twentse land kunt u genieten van rust en ruimte in een landelijke omgeving. Geniet van de zoutfietsroute.

Luxe genieten op Landgoed de Holtweijde
Diep verscholen in het Twentse coulisselandschap ligt Landgoed de Holtweijde. Een oase van rust, ruimte en luxe, waar u in een exclusieve ambiance met volle teugen kunt genieten van al het aangenaams dat stijlvol landleven te bieden heeft.

Het gastvrije onthaal en de warme sfeer maken dat u zich meteen bij aankomst al op uw gemak voelt. Neem even de tijd voor een kopje koffie of drankje.

Vanuit uw comfortabele suite met privé-terras kijkt u uit op een schilderachtig landschap waar het licht telkens andere kleurschakeringen in aanbrengt.

Faciliteiten
Onthaast, laat de stress van u afglijden. Alles in ons 4-sterren hotel is er op gericht om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Niets hoeft, alles kan. Waarbij u de beschikking heeft over een enorm uitgebreid scala aan topfaciliteiten. Zoals all weather-tennisbanen, een driving range, pitch & putting greens, een schitterend zwembad – uitgeroepen tot het mooiste hotelbad van Nederland -, een hypermodern geoutilleerde fitnessruimte en een Health & Wellness Center waar u van tal van verkwikkende behandelingen kunt genieten.

Romantisch genieten bij Sandton Resort Bad Boekelo
In Sandton Resort Bad Boekelo kunt u genieten van rust en ruimte in een landelijke omgeving. Er zijn 2 all-weather tennisbanen, een verwarmd overdekt zwembad, sauna met Turks stoombad, koud dompelbad, en een luxe beautysalon. De 76 comfortabele hotelkamers en 2 suites zijn voorzien van een föhn, badkamer met bad en/of douche en toilet, balkon of terras.

In de omgeving zijn er vele wandelroutes en bij het hotel kunt u fietsen huren om van het prachtige Twentse landschap te genieten. Wij beschikken over een compleet Beauty en Wellnesscentrum met vele behandelcabines (enkele en duo-cabines) voor zowel lichaams- en gelaatsbehandelingen. Tevens beschikken wij over een Finse sauna, Turks stoombad , voetenbad, dompelbad, verwarmd binnenzwembad en solarium.

Luxe genieten

Luxe genieten

Benieuwd naar de 3 Toppers voor een Weekendje Weg in Twente? Bekijk dan nu onze onderstaande TOP 3:

  1. 3-daags Fietsarrangement in Twente
  2. Romantisch Genieten arrangement in Overijssel
  3. 3-daags Relax Arrangement

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl