Menu
Lifestyle

Chique mode voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Tijd om chique mode te shoppen om er goed uit te zien tijdens de feestdagen. Wat is er leuker dan veel glitter en glamour! Tijdens de feestdagen mag eigenlijk alles, als het maar op valt. De winkels hangen en staan weer vol met de mooiste en opvallendste kledingstukken, schoenen en tassen. 

Glamour kleding
Kleding is vaak erg belangrijk in de maand december. Je wilt er, tijdens de dagen dat je elkaar weer gezellig ziet, feestelijk uitzien. Dit jaar zien we voor de dames veel chique of casual kleding. Er wordt voor de chique kleding gebruik gemaakt van zachte, soepele stoffen welke een luxueuze uitstraling hebben. Heb je liever een glamour uitstraling? Dan kun je gaan voor de kledingstukken op Vantilburgonline.nl voorzien van kraaltjes of pailletten. Verder gaan we dit jaar veel kanten tops, jasjes met of van imitatiebont, zijde blouses, prachtige blazers en truien met lurex zien. Lurex is een metaalgaar van aluminium met een plastic deklaag. Dit wordt vooral gebruikt bij feestelijke kleding.

De casual kledingstukken bestaan dit jaar uit gebreide jurkjes, rokjes, gebreide vesten en truien. Vaak worden deze kledingstukken gemaakt van fijne of juist grove breisels, flanel en tricot. De details, motieven en dessins hebben vaak een winters karakter zoals een rendier, blokmotieven en Noorse motieven. 

Stijlvolle schoenen
Op zoek naar echte partyshoes voor de komende feestdagen? Neem dan eens een kijkje bij Shoeline.nl. Er is genoeg keus. van laarzen met hoge hakken, stevige blokhakken, stijlvolle pumps of elegante enkellaarsjes? Het kan allemaal. Vaak wordt er tijdens de feestdagen gekozen voor een schoen met een gouden of zilveren detail of helemaal klassiek zwart. 
De juiste schoenen maken jouw outfit compleet.

Glitter sieraden
Met je sieraden kun je een statement maken. Het mooiste tijdens de feestdagen is een opvallende grote ketting en mooie armbanden. Normaliter draag je of alleen goud of alleen zilver. Dit jaar gaan we helemaal los en kun je goud en zilver door elkaar dragen. Ga lekker los en draag de sieraden die jij het mooist vind en combineer ze met elkaar.