Menu
Vrije tijd

Linda’s TIP: Varen in Giethoorn met uitgebreide BBQ

Voor vandaag heb ik een persoonlijke favoriet voor u uitgelicht! Een dagje uit in Giethoorn met varen in een boot naar keuze (rondvaartboot, fluisterboot of een kano) om daarna lekker te smullen van een pannenkoekenbuffet of een BBQ. Ik heb dit uitje echt als TOP ervaren en daarom wil ik dit graag met jullie delen! Wij hebben tijdens dit leuke uitje voor gekozen om te varen in een fluisterboot en als afsluiting te genieten van een BBQ, maar het is ook mogelijk te varen in een rondvaartboot of punter en te kiezen voor een pannenkoekenbuffet of buffet.

Programma:
Voor dit leuke uitje in Giethoorn is het mogelijk om te kiezen tussen het uitje in de ochtend, in de middag of in de avond. Bij ieder programma wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie en een ambachtelijke boerenbrok met slagroom. Daarna gaat u 2 uur varen. U kunt kiezen tussen een rondvaart, een kanotocht of een fluistertocht door de omgeving. Afhankelijk of u in de ochtend, middag of avond komt, zit er een pannenkoekenbuffet, een BBQ of een buffet bij inbegrepen.

Dus zit u nog te twijfelen of u dit ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wilt gaan doen? Het is allemaal mogelijk! U maakt zelf de keuze en kiest wat het beste bij jullie dagje uit past. Zo kunt u kiezen uit het ochtend, middag, afternoon of avond programma!

Benieuwd wat andere klanten van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,3!
“Met 50 man een super teamuitje gehad. Begonnen met koffie en iets lekkers. Daarna een korte wandeling langs de grachten van Giethoorn om bij de bootjes te komen. Ook hier hartelijk ontvangen en uitleg gekregen. Na 2 uur varen door een prachtig natuurgebied, de bootjes weer ingeleverd en teruggelopen naar Vakantiepark Giethoorn. Aldaar werden wij opnieuw hartelijk ontvangen. Snel was iedereen van een lekker drankje voorzien en werden er heerlijke verse stokbroden met kruidenboter op alle tafels gezet (ook speciale glutenvrije broden). De aansluitende BBQ was top geregeld. Veel keuze, rekening gehouden met diverse dieetwensen. Iedereen heeft lekker gegeten. Tijdens de BBQ kwam er regelmatig bediening langs om iedereen van drinken te blijven voorzien. Al met al, een top dag dus! (het zonnetje hielp natuurlijk ook!)”
Sanne van Rijn geeft een 9!

“Ik vond het super dat ik werd gebeld ‘sochtensds of we het vare met een fluisterboot wilde omzetten naar een rondvaart gezien de weers voorspellingen. Het personeel was zeer klantvriendelijke en behulpzaam> We konden alles naar onze Eigen wens aangeven bv eerder of later beginnen met eten echt Top”
I. Hut geeft een 9!

“Wij waren met 5 personen bij jullie en hebben het erg leuk gevonden! De bediening was ook erg vriendelijk en de barbeque was goed verzorgd! De boottocht per fluisterboot vonden we echt prachtig, dus al met al een zeer geslaagde dag!”
Monique Vermeulen geeft een 10!

“We zijn afgelopen Vaderdag bij jullie geweest en een super middag gehad ! Alles was goed geregeld en hebben heerlijk gevaren met de fluisterboot en daarna genoten van een overheerlijk pannenkoeken buffet had er nog nooit van gehoord maar in een woord geweldig!”
Carla Weierink geeft een 10.

Wilt u ook eens genieten van een Dagje uit met Varen in Giethoorn met uitgebreide BBQ?