Menu
Vrije tijd

Nieuw: 3-daags Kerstmarkten Bezoeken in Valkenburg

In de heuvels van het Zuid-Limburgse land proeft u gezelligheid voor de kerst al vanaf 18 november. Dan openen de deuren van de kerstmarkten in Valkenburg en u kunt dan genieten van alles rondom kerst en heerlijk kerstinkopen doen. Maak er een leuk uitje van en boek dit gastvrije hotel in de Zuid-Limburgse heuvels. Overnacht 2 nachten met ontbijt en een 3-ganger diner en 1 entreekaart voor de kerstmarkt is bij deze aanbieding inbegrepen.

Het hotel
Het hotel heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf.

Vanaf 18 november tot en met 23 december 2016 is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis om de kerstmarkten in Valkenburg te gaan bezoeken.

Het hotel beschikt over 39 comfort kamers die van alle comfort zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een ala carte restaurant, bar, terras, lounge, lift, gratis draadloos internet, fietsverhuur, overdekte fietsenstalling en ruime parkeergelegenheid.

Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding van € 10 per nacht).

De kamers
Het hotel heeft 4 kamertypes:
– Kleine 2-persoonskamer
– 2-persoonskamer comfort met douche
– 2-persoonskamer comfort plus
– 1-persoonskamer comfort met douche

Bezoek de Prachtige Kerstmarkten in Valkenburg en overnacht in een **** Hotel in Valkenburg.