Menu
Vrije tijd

Nieuw: ABBA Tribute in Wageningen en De Bult

ABBA Tribute in Wageningen en De Bult
Met optredens door heel Europa en popbladen die ze verkiezen tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Zaterdag 18 februari 2017
De Eese in de Bult (Overijssel)
Van 20:30 uur tot 01:00 uur

Zaterdag 1 april 2017
De Wageningsche Berg in Wageningen (Gelderland)
Van 20:30 uur tot 01:00 uur

Deze avond betreft staanplaatsen. Voor gasten met een lichamelijke beperking en dus niet lang kunnen staan dient er contact opgenomen te worden om te overleggen of er een zitplaats kan worden gecreëerd.

De hotels en de faciliteiten
Wageningen
Dit 4-sterren hotel is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat. Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van zowel zakelijke gasten als toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

De Bult
Dit hotel biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel verwacht: sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten. Het hotel beschikt over 56 comfortabele hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een à la carte restaurant met een verrassende, gevarieerde keuken waar de chef-kok met oog voor detail de heerlijkste gerechten voor u bereidt.

Kom ook genieten van een prachtige Show ABBA Tribute in Wageningen of De Bult!