Menu
Vrije tijd

Nieuw Mannenuitje: Bierproeverij en Kookworkshop op de Veluwe

U gaat niet alleen bier bekijken, ruiken en proeven maar uw kennis wordt ook getest tijdens de Bierquiz. De winnende groep haalt hier gelijk zijn voordeel mee tijdens de smakelijke ronde ‘klussen met vlees en piepers’. Zij mogen namelijk de taken gaan verdelen voor het bereiden van uw eigen maaltijd!

Promoveer van bierliefhebber naar bierkenner tijden onze bierproeverij. U gaat niet alleen bier bekijken, ruiken en proeven; uw kennis wordt ook getest tijdens de Bierquiz. De winnende groep haalt hier gelijk zijn voordeel mee tijdens de smakelijke ronde “klussen met vlees en piepers”. Zij mogen namelijk de taken gaan verdelen voor het bereiden van uw eigen burgers-en-frietbuffet. Onze gastvrouw zorgt voor de recepturen en een drankje, u voor de mankracht en de uitvoering. Deze Veluwse burger met huisgemaakte friet moet u geproefd hebben.

Rustieke en landelijke locatie
In het rustieke en landelijke Voorthuizen ligt deze bijzondere locatie. Heidepaarse, koperen en houten details geven u het echte Veluwe-gevoel en tevens is hiermee de historie van de Koperen Pomp in stand gehouden. Voel u welkom en positief verrast om vervolgens uw smaakpapillen op de proef te stellen.

Boek nu dit Super Leuke nieuwe Mannenuitje: Bierproeverij en Kookworkshop op de Veluwe!