Menu
Vrije tijd

Nieuw: Weekendje Wandelen in Bourgondisch Limburg

3-daags Actief in Limburg arrangement in het pittoreske Schin op Geul, gelegen in het prachtige gastvrije Zuid-Limburgse Heuvelland. Lekker een weekendje weg of een midweek vertoeven in dit mooie stukje Nederland en dat voor een bijzondere prijs. Boek en Geniet!

Stelt u zich eens voor; een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel; een kabbelend beekje met kristalhelder water; paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard….. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten. Schin op Geul, een schilderachtig dorp in de geulvallei, ademt nog een heerlijke rust. het dorp met zijn typisch zuidelijk karakter, zijn witte huisjes, zijn Romeinse boerderijen, vele vergezichten en wandelwegen door bossen en velden, is niet voor niets zo’n geliefd vakantieoord.

Het hotel in Schin op Geul
Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

De kamers
Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De comfort kamers zijn groter dan de Gerendal kamers.

De Gerendal kamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamer met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Luxe kamers zijn ruimer van opzet en beschikken over een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten
Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie’s.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers. Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk!

Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Een afgesloten fietsenstalling is aanwezig, fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).

Klik hier om ook te genieten van een heerlijk Weekendje Wandelen in Bourgondisch Limburg!