Menu
Vrije tijd

Nieuw: Weekendje weg en genieten in het Salland

Er even lekker op uit en overnachten in een prachtig hotel waar u volop van gastvrijheid kunt genieten, lekker kunt eten, wandelen, fietsen of gewoon een heerlijk boek lezen in de schitterende tuin of op het terras. Verwen u zelf met dit Genieten arrangement!

Het hotel is gelegen centraal tussen Ommen (15 km), Hardenberg (7 km) en Vriezenveen (15 km). Met 18 schitterende 2 persoonskamers kunt u hier volop genieten van de bijzondere gastvrijheid en is het hier heerlijk vertoeven.

Het hotel beschikt over 18 kamers en er zijn 3 type kamers.
– Kamers op de begane grond met uitzicht op de boerderij restaurant.
– Kamers op de begane grond met terras en uitzicht op de landerijen.
– Royale kamers met dakterras en uitzicht op de rivier de Vecht.

Alle kamers zijn voorzien van een televisie, balkon en terras en een badkamer. Deze is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. Extra faciliteiten op de kamer zijn een zithoek en een tv met satellietzenders en kabelzenders.

In het hotel zijn huisdieren op verzoek toegestaan.

Faciliteiten
Het restaurant, gevestigd in een eeuwenoude boerderij, ligt naast het hotel en is al ruim 43 jaar een begrip in het Vechtdal maar ook in het Sallandse land spreekt men er vol lof over. U kunt culinair genieten in deze eeuwen oude Saksische boerderij. Bij het arrangement is een dagschotel inbegrepen en als u wenst kunt u de andere avond heerlijk a la carte dineren. In de lente en zomer is het ook heerlijk genieten op de 2 terrassen of in de tuin.

In het hotel is gratis Wifi aanwezig, kunt u gratis parkeren en kunt u zelf uiteraard fietsen meenemen maar ook fietsen huren en zijn er diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar om de prachtige omgeving te ontdekken.

Kom ook genieten van een Weekendje weg in het Salland!