Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Dagje uit in een Eendje door de Weerribben

In je Eendje door de Weerribben
Beleef en ontdek het Nationaal park de Weerribben-Wieden op een ludieke wijze. Het Eendje of Dafje biedt plaats aan 4 personen inclusief chauffeur en kunt u op een originele wijze genieten van de mooie omgeving. Na een korte instructie stapt u in het Eendje/Dafje die u zelf bestuurt. Aan de hand van een mooie route gaat u op Safari� door het Nationaal park.

Onderweg maakt u kennis met de verschillende bezienswaardigheden. Tijdens uw tocht zijn er diverse activiteiten te ondernemen.

U eindigt uiteindelijk weer in Paasloo waar u de dag afsluit met een 3-gangendiner, buffet, gourmet of barbecue.

Sfeervolle locatie in de Weerribben
Dit gezellige en sfeervolle restaurant in Paasloo biedt uitstekende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee. Aanpassingen op dit programma zijn uiteraard mogelijk. Tijdens uw verblijf mag u ook vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten die aanwezig zijn op deze sfeervolle locatie.

Kortom, maak van uw dagje uit een ware belevenis!

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,2!
“Geweldige dag gehad met alles erop en eraan, goede service en het gebak in de morgen en het eten s’avonds was gewoon goed en zeker niet standaard.”
Ronald Habraken geeft een 8.

“We hebben met zowel de ouderen als de kids heel erg genoten van het Tuk-Tuk arrangement. De omgeving was erg mooi. en het is leuk om eens met een voertuig te rijden waar je normaal nooit in rijd. Het enige minpuntje vond iedereen dat er eigenlijk maar 1 plaats was op de route waar we koffie konden drinken. In het natuurcentrum zijn we ook geweest en hebben we rustig rond gekeken, maar we dachten dat er nog meer plaatsen onderweg zouden zijn waar we even konden pauzeren en wat drinken. Maar verder was alles prima ook de afsluitende BBQ was heerlijk. Bedankt voor de goede service.”
Yvonne Verstegen geeft een 8.

“erg leuk arrangement voor jong en oud.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Dagje uit met een eendje door de Weerribben?