Menu
Vrije tijd

Review TIP: Groepsuitje in de Biesbosch met de Biesboschtocht

De beste stuurlui staan aan… het roer – Verken de Biesbosch met uw groep. U maakt een boottocht door dit prachtige natuurgebied. Dit super leuke uitje is al te boeken vanaf 5 personen.

De beste stuurlui staan aan… het roer – Verken de Biesbosch met uw groep
Uw gezelschap wordt ontvangen op 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen met koffie, thee en een heerlijke appelgebakje.

Na het ontvangst gaat de groep onder begeleiding van de gids aan boord van de kajuitboten, om Nationaal Park de Biesbosch te verkennen. In een kajuitboot gaan maximaal 9 personen.

Zelf varen door de Biesbosch
Deze dag krijgt een bijzonder karakter omdat u als groep zelf aan het roer staat van de kajuitboten. Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch. Aangekomen in het hart van de Biesbosch gaat men een informatieve wandeling maken. Na de wandeling wordt er via een andere route terug gevaren naar Drimmelen. De gids kan u vertellen over de bijzondere plaatsen in de Biesbosch. Vanaf de boot krijgt men een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied en Nationaal Park. Onder het genot van een goed gesprek kan men de natuur ervaren.

Borrelen in de Jachthaven
Na de kajuitbotentocht kunt u eventueel genieten van een borrel en diner bij Restaurant Het Panorama en Ons Dorpshuys in Drimmelen. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u op beide locaties een prachtig uitzicht zult hebben.

Nieuwe review: “Prima uitje. Goed georganiseerd. Vooral de gids (Hennie) maakte de dag top!”

Klik hier voor meer informatie over dit leuke Groepsuitje in de Biesbosch met de Biesboschtocht.