Menu
Vrije tijd

TIP Uitje van het Jaar: Actief dagje uit in Giethoorn voor Jong en Oud

Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Geniet van een heerlijk dagje uit in Giethoorn met de hele familie. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met een stuk appeltaart en slagroom. Nog even relaxen, want dadelijk worden de mouwen opgestroopt. U gaat aan de slag met een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer “t Bovenwijde. Dit is echt iets voor de actievelingen, want er kan niet stil gezeten worden tijdens deze tocht. Hard aan het werk met de punter en ook nog de juiste weg zien te vinden met de puzzeltocht. Onderweg even ergens aanmeren om te genieten van de picknick. Als u eenmaal de route terug heeft gevonden, kunt u even lekker uw benen strekken en het dorp bezoeken of lekker een terrasje pakken om uit te rusten.

Aan het einde van de dag staat er voor u een 3-gangendiner klaar of een BBQ zodat u de geslaagde dag nog eens door kunt nemen met uw gezelschap.

Reviews:
“De familiedag was geweldig, we hebben ervan genoten! Het was allemaal keurig geregeld. Hele aardige bediening en lekker eten!”

“ZEER GESLAAGDE DAG! VRIENDELIJK PERSONEEL VAN RESTAURANT DE RIETSTULP. VOLLE KNAPZAK MEEGEKREGEN EN HEERLIJKE BBQ NA AFLOOP!! KORTOM VOOR HERHALING VATBAAR.”

“We hebben 22 augustus een heerlijke dag gehad in Giethoorn. Het arrangement was compleet en goed verzorgd. Het personeel in de Rietstulp was zeer vriendelijk. Op het terras was voor ons een ruime tafel gereserveerd. We hebben genoten van de koffie met gebak, lunch ( rijk gevulde knapzak ) en een heerlijk diner! Hartelijk dank!”

Wilt u ook genieten van dit leuke uitje van het jaar: Actief dagje uit in Giethoorn voor jong en oud!