Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Romantisch weekendje weg nabij Giethoorn

U wilt graag uzelf en uw geliefde eens verwennen? Dan is dit romantisch arrangement de juiste keus. Van de ontvangst tot het diner en van de overnachting tot aan het champenoise ontbijt, wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes zodat u optimaal kunt genieten.

Het hotel
Het 4-sterren hotel in De Bult bij Giethoorn biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel mag verwachten: sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten.

Het hotel beschikt over 56 hotelkamers, een à la carte restaurant met een verrassende, gevarieerde keuken waar de chef-kok met oog voor detail de heerlijkste gerechten voor u bereidt. Voor de actievelingen is er een tennisbaan, zwembad en een geheel nieuwe saunaruimte met stoomcabine (op reservering).

Ontdek de omgeving
Ga op ontdekkingsreis in de schitterende omgeving met idyllische dorpjes, gezellige steden en indrukwekkende natuur. Ontdek de kop van Overijssel en kom genieten van rust, ruimte en ongerepte natuur.

Vooral Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van het Noorden, en diverse Nationale parken zoals de Weerribben-Wieden, Drents Friese Wold en Dwingelderveld zijn erg in trek.

Klik hier voor meer informatie over het Romantisch weekendje weg nabij Giethoorn!