Menu
Dagje uit / Vrije tijd

Wat te doen op nieuwjaarsdag

Gelukkig nieuwjaar! Het is 1 januari, de eerste dag van het nieuwe jaar. Hoe ga jij dit nieuwe jaar beginnen? Nog geen idee? Nou, misschien brengen de volgende mogelijkheden je op een idee.

Ontspannen
Dat feestje van gisteravond was wel erg gezellig zeg! Nu zijn we behoorlijk uitgeput.. en misschien stiekem heb je ook wel een beetje last van een kater. Dan gaan we vandaag lekker een beetje bankhangen. Een filmpje kijken, of jouw favoriete serie aanzetten. Kopje thee erbij. Dekentje erbij. Prima! Even uitrusten en doen wat we zelf leuk vinden. Probeer wel even wat frisse lucht te happen vandaag, dan ben je morgen weer klaar om te werken!

Sporten
Wat ook werkt is sporten! Even heerlijk wat lichaamsbeweging. Alle oliebollen en champagne eruit. Tip? Neem een maatje mee. Op die manier kun je elkaar motiveren om je lekker in het zweet te werken op nieuwjaarsdag.

De nieuwjaarsduik
Deze kan natuurlijk niet achterblijven in de mogelijkheden. Een prachtige Hollandse traditie. Tip: Overleg eerst even met jouw dokter of het verstandig is om mee te doen. Zo’n nieuwjaarsduik is leuk, maar kan ook erg gevaarlijk zijn. De nieuwjaarsduik is ook erg leuk om lekker warm thuis op de bank, met een kop chocomel, te bekijken.

Nieuwjaarsreceptie
De nieuwjaarsreceptie of borrel van het werk, van de hobbyclub, van de sportclub, van het werk van jouw partner, van school, van de kerk… Alhoewel ze vast niet allemaal op 1 januari vallen, is er vast wel ergens een nieuwjaarsreceptie te beleven.

Vuurwerk ruimen
Of je nou wel of niet zelf vuurwerk hebt afgestoken, het is altijd netjes om bij jou in de buurt vuurwerk te gaan ruimen. Het is sowieso goed voor jouw imago in de buurt. Die lieve behulpzame en uiterst charmante dame die zo goed voor de buurt zorgt… 😉

Feestje
Nog niet uitgefeest? Dan organiseer je toch nog een nieuwjaarsfeestje! Ideaal voor iedereen om van alle restanten oliebol, champagne en allerlei andere versnaperingen af te komen. Geniet ervan!