Menu
Vrije tijd

19 September: Maffia-Las Vegas Avond in Gelderland

All inclusive Themafeesten – al vanaf 4 personen
In het Gelderse Doesburg kunt u al vanaf 4 personen een gezellige thema-avond organiseren. Houdt u wel van een Feestje op de Boerderij en bent u een groot fan van Maffia & Las Vegas?

Op zaterdag 19 september is er weer een Maffia-Las Vegas themafeest, en dit al vanaf 4 personen! Bent u met een kleinere groep en wilt u graag wel genieten van een themafeest? Aarzel dan niet en boek nu! Bel 0800-5405405 en geniet van een geweldige avond uit.

Maffia LAS VEGAS thema-avond
19.30 uur: de rode loper ligt uitgerold. De politie wacht u bij de deur al op. Bent u één van de genodigden dan kunt u na het fouilleren doorlopen naar het hol van de leeuw. ‘De Mister Al Capone crew’ verheugt zich op uw komst.Een betere ontvangst kunt u zich niet wensen alvorens de spannende avond begint. ‘Mister Vegas’ treedt op en maakt er met u een knalfeest van met zijn Toppers-medley, waarbij ‘dance forever’ voorop staat. Heeft u altijd al een keer op de foto gewild met de grote ‘Mister Al Capone’? Bij ‘De IJsselhoeve’ maken wij uw stoutste dromen waar. De ‘Crazy Poker Casino’ tafels staan klaar. Hier kunt u met vals geld een gokje wagen. Drank en eten is er volop. ‘Mister Al Capone’ heeft alles omgekocht, behalve de politie. Die mag binnenkomen, maar dan zijn de drankjes met alcohol weg…

21.00 uur: ‘Mister Al Capone’ opent het buffet, zoals besproken, waar u naar hartenlust van kunt genieten.

22.45 uur: het absolute hoogtepunt is de ‘Hollywood Icecream parade’ bestaande uit een ijstaart van twee meter hoog met vuurwerk en geflambeerde kersen. Dat wordt smullen. Daarbij hebben we een geweldige ‘Hollywood DJ’ bereid gevonden om de dansvloer te laten trillen op zijn grondvesten. En als DJ Henry eenmaal aan de knoppen staat van zijn ‘Hollywood Discomachine’ is er nog maar één ding mogelijk: ‘put on your dancing shoes and dance’.

23.45 uur: de openbare verkoping begint met veel ludieke en gezellige prijzen. U kunt met de gewonnen fiches betalen. Laat u verrassen door de unieke prijzen!

24.00 uur: de geweldige feestvond is helaas ten einde en iedereen keert zeer tevreden en voldaan huiswaarts.

Deze avond is inclusief:

  • Koffie met koek
  • Onbeperkte drankjes naar keuze ook binnen en buitenland gedistileerd
  • Uitgebreide buffetten
  • Bediening
  • Live muziek of een klasse DJ

Prijs: € 49,95 p.p. (all-inclusive)

Wilt u meer weten over het Maffia Feest? Klik dan hier voor meer informatie of bel 0800-5405405.