Menu
Vrije tijd

2 Dagen Wandelen door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

Te voet genieten van de mooie omgeving

Trek samen de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in om heerlijk te genieten van rust, ruimte, natuur en een compleet verzorgde overnachting. Dit wandelarrangement heeft het allemaal. In welk seizoen u ook komt, de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Er is voor iedere wandelaar wat wils! Bij aankomst in het hotel ontvangt u handige wandelroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen.

Wandelen op de Heuvelrug

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, er zijn dan ook talloze wandel- en hardlooproutes te vinden. Kent u Park Vliegbasis Soesterberg bijvoorbeeld al? Op deze unieke plek vindt u een samenspel tussen militair erfgoed, kunst en natuur. Dit park is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De hotelkamers

Het hotel is een driesterren superior hotel en beschikt over 130 kamers die zijn gelegen in het voormalige Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. De kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen en zijn hierdoor knus en bescheiden van afmeting. Hoewel de gebouwen in de afgelopen decennia een transformatie tot eigentijds hotel hebben ondergaan, is de ongedwongen sfeer onveranderd gebleven.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, een Flatscreen TV, gratis WiFi, een werktafel met stoel en vrij gebruik van de koffie- en theefaciliteiten.

Kom ook genieten van de prachtige Utrechtse Heuvelrug met dit Wandelarrangement vanuit Soesterberg!

Recreatief.nl