Menu
Vrije tijd

3-Daags Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg

Geniet van uw ontspanning

Samen met uw familie of vriendinnen uzelf lekker laten verwennen? Dan is het 3-Daags Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg zeker iets voor u!

Tijdens dit arrangement gaat u samen met uw gezelschap uzelf helemaal in de watten leggen. U overnacht 2 nachten in een superior room in een prachtig kasteel in Vaals, u krijgt 2x een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen en u krijgt 1x een culinair 4-gangen diner. Maar wat is een beautyarrangement zonder wellness? Daarom krijgt u bij dit arrangement op een dag naar keuze toegang tot de spa en wellness centre, krijgt u een behandeling naar keuze van maar liefst 50 minuten en krijgt u een badjas en slippers om te gebruiken. Om uw arrangement helemaal compleet te maken, krijgt u bij dit arrangement ook een GRATIS Lazy day ter waarde van €25.00. Klinkt dat niet als een ontspannend arrangement?

Overnacht in een prachtig kasteel

Voor wie niet alleen wilt relaxen, maar ook wilt bezichtigen is Vaals de perfecte plek. Vanuit dit dorpje bent u binnen no time in steden als Luik en Maastricht. Heeft u altijd al België, Luxemburg en Nederland vanaf 1 punt willen zien? Breng dan een bezoekje aan het Drielandenpunt. Naast dit punt vindt u in de omgeving ook vele bezienswaardigheden en attracties welke u kunt bezoeken. Kortom; u zult zich zeker niet vervelen in Vaals en omgeving!

Komt u ook tot rust met het Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg?

Recreatief.nl