Menu
Vrije tijd

3-Daags vriendinnenweekend in het mooie Duitsland

Samen met de vriendinnen erop uit!

Zijn jij en jouw vriendinnen aan het zoeken voor een leuk vriendinnenweekend? Wat dacht u dan eens om over de grens te gaan en een bezoekje te brengen aan het mooie Duitsland?!

Tijdens dit weekendje weg kunnen jullie zorgeloos genieten, want alles is al voor jullie geregeld! Jullie overnachten in een gezellig landhotel gelegen in het Duitse Ahaus-Graes. Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Met dit arrangement kunnen jullie op basis van half pension. ’s Ochtends kunnen jullie heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond staat er een 3-gangen diner voor u klaar. Komen jullie met de auto? Geen probleem! Het hotel heeft de beschikking over gratis parkeervoorzieningen.

Overnachten in het mooie Münsterland

Met dit arrangement overnacht u in een leuk hotel gelegen in het Duitse Ahaus-Graes in het mooie Münsterland. De omgeving van deze regio is bij uitstek geschikt voor wie lekker wilt wandelen, wilt fietsen of een dagje wilt shoppen. Ook voor wie culturele activiteiten wilt ondernemen is dit dorp bij uitstek geschikt. U kunt een bezoek brengen aan het kasteel, een schoolmuseum of aan de indrukwekkende waterput. Een omgeving die voor iedereen iets te bieden heeft!

Ik wens u en uw vriendinnen alvast veel plezier tijdens het 3-Daags vriendinnenweekend – Genieten in Duitsland!

Recreatief.nl