Menu
Vrije tijd

3 Dagen bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten in het Limburgse Mechelen

Houdt u ervan om uw smaakpapillen te verrassen met nieuwe smaken? Verwen uzelf dan tijdens het 3-daags Bourgondisch arrangement.

Tijdens dit arrangement geniet u niet alleen van 2 overnachtingen een prachtig hotel gelegen in het Limburgse Mechelen, maar is er nog veel meer! Zo wordt u bij aankomst feestelijk ontvangen met een glas cava, waarnaar u ’s avonds kunt genieten van een uitgebreid 4-gangen diner. De na opvolgende ochtenden wordt u wakker met een heerlijk ontbijtbuffet. Ook kunt op een middag naar keuze genieten van een lekkere afternoon high tea. Om u de omgeving beter te laten leren kennen, krijgt diverse fiets- en wandelroutes en een informatiepakket mee.

Rust, ruimte en cultuur

Tijdens dit arrangement verblijft u in het Limburgse dorpje Mechelen. Dit dorpje staat bekend om zijn bijzondere gebouwen, zoals het Heerenhof. Niet alleen kent het dorpje bijzondere gebouwen, er zijn ook talloze wandelroutes. Zo kunt u de bourgondische wandelroute om helemaal in het bourgondische thema te blijven of kunt u de geschiedenis ontdekken met de wandelroute die u de voetsporen van Margareta toont. Kortom; een weekendje waarbij u zich zeker niet hoeft te vervelen.

Ik wens u alvast veel plezier met het 3-daags bourgondisch genieten!

Recreatief.nl