Menu
Beauty

3 Dagen genieten in Deventer met beautydag in Thermen Bussloo

Voor een heerlijk weekendje weg of zomaar even een paar dagen er tussen uit bezoekt u de prachtige hanzestad Deventer aan de IJssel. Bij deze hotelaanbieding is een dagje entree inbegrepen bij Thermen Bussloo! Hier kunt een heerlijke dag ontspannen!

Aan de IJssel, volgens velen omschreven als de mooiste rivier van Nederland, ligt de historische Hanzestad Deventer. Een bezoek aan Deventer is daarom altijd een beetje uitrusten en genieten aan de rivier. Deventer heeft de laatste jaren veel gedaan om de historische binnenstad te herstellen en behouden. Het oude stratenpatroon is nagenoeg nog geheel intact en honderden monumenten zijn gerestaureerd. Deventer noemt zich ook ‘gastvrij’, u zult merken dat u hier welkom bent.

Ook de omgeving van Deventer is zeer aantrekkelijk. Wie wil fietsen, van de natuur houdt en daar cultuur wil ontmoeten, komt hier optimaal aan zijn trekken. De pittoreske dorpjes Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen liggen vlak naast Deventer en hier kunt u ieder seizoen weer volop van de natuur genieten. Apeldoorn met haar kroondomeinen en Park de Hoge Veluwe liggen op 15 autominuten afstand.

3 dagen genieten?