Menu
Vrije tijd

3 Kerst Aanbiedingen aan Zee

Zoekt u 3 daagse kerstarrangementen? Wij bieden verschillende arrangementen door heel Nederland om kerstmis onbezorgd te kunnen vieren buiten de deur. Speciale kerstarrangementen waar u heerlijk kunt genieten tijdens de feestdagen.

Wilt u ook eens lekker tussenuit en even lekker uitwaaien aan zee? Lekker genieten van de heerlijke kerstdagen, maar niet bij u thuis? Vier kerstmis buiten de deur en geniet van een heerlijke topper aan zee.

Wij hebben voor u 3 Toppers samengesteld voor een geweldige kerst aan zee. Bekijk nu onze TOP 3 en geniet van een 3-daags Kerstarrangement aan Zee.

1. LASTMINUTE Kerstaanbieding in Zeeland – 3 dagen genieten

Romantische kerstdagen beleven aan de Zeeuwse Kust? Dit kerstarrangement is inclusief met 2 heerlijke culinaire diners. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 3 dagen genieten en een onbezorgd kerstfeest in Zeeland.

Kerstaanbieding in Renesse
Geniet van deze heerlijke romantische dagen aan de prachtige zeeuwse kust, met haar uitgestrekte stranden en bossen. U verblijft in sfeervolle hotelkamers, en dineert in het sfeervolle restaurant le Marquis. Na een heerlijke strandwandeling komt u lekker bij in onze Finse sauna of zonnebank.

Het hotel in een gezellige omgeving
Het sfeervolle Badhotel Renesse ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Daarbij staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen.

Kerstcadeau

2. 3-daags Kerstarrangement aan zee

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. Ook in 2014 kunt u dus weer volop genieten en bent u verzekerd van een zorgeloze en ontspannen kerst.

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

3. Kerstarrangement – Met de kerstdagen naar Noordwijk

Ziet u het al voor u? Het hele hotel in kerstsfeer, het geluid van ruisende golven en misschien sneeuwt het wel als u naar buiten kijkt. Vier dit jaar de kerstdagen eens aan zee. Wandelen langs het strand of over de boulevard en genieten een heerlijk buffet.

Activiteiten
Gezellig met familie of vrienden de mooiste dagen van het jaar doorbrengen tijdens Kerst in Noorwijk aan Zee.

Met een heerlijke wandeling over het strand, een bezoek aan het kleine historische centrum van deze badplaats, een overheerlijk Kerstdiner en de Kerstmarkt,is dit hotel uitermate geschikt voor uw Kerstviering.

Eenmaal uitgewaaid op het strand, kunt u relaxen in het bubbelbad en de sauna in het hotel waarna u wordt uitgenodigd voor het kerst diner.

Hotel direct aan het strand
Het hotel is direct gelegen aan het strand en de boulevard van Noordwijk aan Zee. Dit viersterren hotel beschikt over 82 hotelkamers, van knusse torenkamers, comfortabele kamers aan de landzijde tot sfeervolle kamers aan de zeezijde. Alle kamers zijn compleet met televisie, kluis, telefoon en WIFI-aansluiting. Tevens beschikt het hotel over een restaurant, bar, serre, overdekt verwarmd terras, parkeergelegenheid, een relax center en een zwembad met bubbelbad.

Niet gevonden wat u zocht? Kijk eens hier voor al onze 45 3-daagse Kerstaanbiedingen.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl