Menu
Vrije tijd

3 Tips voor een avondje uit met Dinnershow

Heeft u altijd al eens een dinnershow mee willen beleven. Geniet dan eens van de top 3 die ik speciaal voor u samen heb gesteld. Geniet van al de zang en dans tijdens een prachtige show en ga heerlijk eten tussen de showblokken door. U heeft zo de tijd om even bij te kletsen en tussen de gangen door is er verschillend entertainment.

U kunt kiezen voor verschillende thema’s dat bij u en uw gezelschap past. Er zijn verschillende show’s door heel Nederland. Kies eens voor de show in Aalsmeer of Meppel of stap aan boord van het partyschip in Rotterdam. Geniet van een onvergetelijk avondje uit met deze dinnershows.

Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u deze dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.
Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer – Spectaculaire Dinnershow!

Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Door het grote succes van de afgelopen jaren, nu alweer voor het 12e seizoen The Dinnershow. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit in Meppel.
Spectaculaire Dinnershow Fantastic

De kunst van verleiding met een stoute knipoog naar de beroemdste meisjes van Katendrecht.
Duik onder in Rotterdam’s drijvende nachtclub en zorg voor wat deining in de gladste, natste en gevatste Nacht Club Cruise van de Rotterdamse wateren.
Een wervelende en kleurrijke show met zang, dans en muziek door TOP of the Bill Performers.
Dinnershow Kaapse Meisjes in Rotterdam – Avondje uit op het Water

Wilt u liever een ander thema of locatie kijk dan eens bij een van de andere dinnershows.

Met vriendelijk groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl