Menu
Vrije tijd

3 TIPS voor een leuk dagje uit in Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Even lekker een dagje ertussenuit met vrienden, familie of lekker met zijn tweetjes? Het aanbod is zeer groot in Giethoorn, maar wij hebben er voor u 3 echte Toppers uit gehaald die ieder jaar weer zeer populair zijn bij onze boekers. Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook alvast een dagje uit in Giethoorn!

1. Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement

Een gezellige dag met vriendinnen of op stap met de hele familie. Maak een rondvaart door het prachtige waterdorp Giethoorn en geniet ’s middags van een overgetelijke High Tea. Even tijd dus om bij te praten met elkaar en een gezellig dagje uit.

2. Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, u gaat een uurtje bowlen en lekker eten.

3. Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement

Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl