Menu
Vrije tijd

3 Toppers voor een Weekendje Golfen

Uw Golfweekend begint hier. Goede hotels en schitterend gelegen golfbanen maken een weekendje golfen nog aantrekkelijker met een van onze speciale golfarrangementen.

Bent u een echte fan van golfen en wilt u er wel eens een weekendje weg van maken in combinatie met een aantal greenfees om te golfen? Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld om eens een lekker weekendje weg te gaan met een golfweekend. Bekijk nu onze TOP 3 en geniet nu van een weekendje golfen!

1. Golfarrangement – Golfen in Lippstadt

Houdt u van golfen, luxe genieten en heerlijk eten? Dan bent u bij dit uitstekende hotel in het Duitse Lippstadt aan het juiste adres.

Talrijke waterhindernissen en fairway bunkers
3 Minuten van het hotel zijn talrijke waterhindernissen en fairway bunkers en de greens gemodelleerd als een “golf juweeltje” in Oost-Westfalen.

Welcome Hotel Lippstadt – beleef en geniet
Rustig en centraal gelegen in onze **** Hotel Lippstadt, aan de oevers van de Lip. Lippstadt is een oude binnenstad vlak tegenover zijn er charmante boetieks en een levendige scene pub. Het restaurant nodigt u uit en biedt fijn bereide lekkernijen. Bij mooi weer kunt u ontspannen in onze biertuin op de lip Plückers.

Golfweekend

    2. Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel

    Met het tweedaags Golf Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 4-gangen diner in het kasteel, een dagje heerlijk golfen en u overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ‘s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.

    Golfen op Herkenbosch
    De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Zo komt u vele fairways tegen, omringd door bomen, waarbij u niets anders ziet of hoort dan de natuur.

    3. Golfaanbieding in de Belgische Kempen

    U gaat rustig golfen op één van de nabijgelegen golfbanen en ‘s avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Dit is mogelijk met dit speciale Golfarrangement in Hotel-Restaurant In Den Bonten Os in Rijmenam, België!

    Golfen en genieten in de Belgische Kempen
    De rustige en bosrijke omgeving van de Belgische Kempen biedt enkele prachtige golfterreinen. Bij het golfarrangement van “Hotel-Restaurant In den Bonten Os” kiest U uit één van de nabijgelegen golfbanen en kiest U de gewenste afslagtijd, wij zorgen voor de rest!

    Met recreatieve groet,

    Linda Brugman
    Recreatief.nl