Menu
Vrije tijd

4 Toppers voor een Weekendje Winterberg

Als u zin heeft om te gaan skiën hoeft u niet te wachten tot de eerste sneeuw gevallen is, tegenwoordig kan het ook overdekt! Geniet met vallen en opstaan in de sneeuw en vindt hier de speciale ski-arrangementen.

Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skiën! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg!

Voor vandaag hebben wij 4 Toppers op een rijtje gezet om te skiën in Winterbeg/Sauerland. Dit prachtige skigebied is natuurlijk hét gebied om te skiën of snowboarden en dan ook hét gebied om met uw groepsuitje te genieten van de sneeuw.

Groepsuitje Winterberg
Een compleet verzorgd weekendje weg naar Sauerland met van allerlei activiteiten, te denken aan een fakkeltocht of een sneeuwschoenwandeling. Sauerland leent zich voor ontzettend veel activiteiten. Zijn er een aantal mensen in uw groep die nog nooit geskied hebben? Wij regelen voor u een skiklasje zodat ook die personen kunnen leren skiën. Een aantal mensen in uw groep die niet willen skiën of snowboarden? Ook daar is aan gedacht. Er is een programma voor de mensen die niet willen skiën of snowboarden zodat ook zij de dag van hun leven hebben in Sauerland.

Skien

Bekijk nu onze TOP 4 voor een dagtocht of een compleet verzorgd Weekend Weg naar Winterberg en boek snel!

  1. Weekendje Winterberg voor groepen
  2. Weekendje ski, voor groepen en bedrijven in Sauerland, een super ski weekend
  3. Groepsuitje in de Sneeuw – Weekend Winterberg

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl