Menu
Vrije tijd

5-daagse Fietsvakantie – Genieten in de Achterhoek

Kom 5 dagen lang genieten in dit sfeervolle hotel en maak de mooiste fietstochten door de Achterhoek en geniet van de prachtige natuur! De mooiste fietstochten tijdens de 5-daagse Fietsvakantie maakt u naar Zutphen, Deventer, Lochem en Bronkhorst.

Leuke tip: na de fietstocht is het heerlijk vertoeven in de mooie theetuin bij het hotel.

Het hotel en de kamers tijdens de 5-daagse Fietsvakantie

U overnacht in een 19e-eeuws klassiek pand, middenin het dorp. Het landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger.

Restaurant met streekgerechten

In het restaurant geniet u na een mooie fietstocht van heerlijke streekgerechten. U kunt er terecht voor een diner en lunch! Eventueel kunt u ook een heerlijke high tea of afternoon tea nuttigen.

De prachtige omgeving van de Achterhoek

U kunt vanaf het hotel dwalen door de bosrijke omgeving op de fiets. Ook zijn er verschillende routes om te volgen, de Staringroute, de achtkastelenroute, of gewoon de pedalen rond en u zit via prachtige binnenwegen in een half uur in de stad Zutphen of Lochem op het terras!

Komt u genieten van deze 5-daagse Fietsvakantie in de Achterhoek? Wacht niet langer en boek snel deze vakantie weg en geniet van de prachtige natuur! Op Fietsvakantie.tips vindt u ons gehele aanbod aan fietsvakanties.

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl