Menu
Vrije tijd

5 Dagen genieten op Texel

Genieten en uitwaaien op het mooie eiland Texel

Het vakantiegeld is voor de meeste mensen weer binnen en dat betekent dat het weer tijd is om te kijken waar de reis dit jaar heengaat. Wat dacht u er eens van om in Nederland te blijven en een bezoek te brengen aan één van onze mooie eilanden?!

Met dit arrangement geniet u van een 5-daags verblijf op het mooie Texel. Hierbij raakt u volledig ontspannen, want alles is al voor u geregeld! U overnacht maar liefst 4 nachten in een mooie hotelkamer in een leuk hotel in de Koog. Daarbij kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds kunt u zich culinair laten verwennen met een 4-gangen diner. Bij aankomst wordt u al gelijk in de watten gelegd met een lekker kopje koffie met gebak. Ook krijgt u dit arrangement een welkomst map met diverse leuke kortingsbonnen waarmee u zich zeker kunt gaan vermaken.

Vakantie vieren op Texel

U overnacht in een mooi hotel gelegen in De Koog op Texel. Deze badplaats heeft u veel te bieden. Zo kunt u er heerlijk wandelen en fietsen, kunt een bezoek brengen aan ecomare (het zeehondenopvangcentrum) of kunt u het eiland te paard ontdekken. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook genieten van het lekkere strand.

Plan uw vakantie in op het prachtige Nederlandse eiland Texel met het 5-daags Waddenarrangement in Texel – half pension!

Recreatief.nl