Menu
Vrije tijd

5 TOP Kerstaanbiedingen – Bewonder en Boek vandaag nog!

Gezellig met vrienden, familie of het hele gezin klinken op het samen zijn! Kerst is de tijd om samen even terug te blikken op het oude jaar en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Hoe fijn is het om dat lekker onbezorgd buitenshuis te doen. Lekker eten, drinken en niemand hoeft naar huis te rijden maar blijf lekker slapen in een sfeervol hotel.

Ik heb nog een 5-tal super mooie kerstaanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Wat dacht u van Drenthe?
Een gezellig hotel met live cooking en op 1e kerstdag Live Muziek. 3 Dagen samen genieten voor slechts € 189,00 per persoon. Meer weten? Hier vindt u de 3-daagse Kerstaanbieding in Drenthe!

Kerst dit jaar beleven aan het Gooimeer?
Vier de Kerst in Noord-Holland aan het prachtige Gooimeer. Geniet op beide avonden van een diner en op 1e en 2e Kerstdag is er ook Live Muziek aanwezig. Ook gezellige dagen beleven aan het Gooimeer? Check dan hier deze kerstaanbieding.

Genieten op de Veluwe?
Ik heb nog een super mooie kerstaanbieding met 2 overnachtingen, ontbijt en 2x diner inclusief drankjes voor slechts € 209,00 per persoon. Het hotel ligt prachtig op de Veluwe en heeft voor ons een TOP aanbieding gemaakt om met de hele familie lekker te komen genieten met de Kerstdagen. Meer weten over deze TOP aanbieding?

Nog naar het strand met de Kerstdagen?
Met familie en vrienden heerlijk genieten aan de kust? In dit gastvrije 4-sterren hotel in het kunstenaarsdorp Bergen aan Zee kunt u genieten van een gemoedelijke sfeer en lekker eten. Een heerlijk thuis zijn maar dan geen gedoe en lekker genieten met de feestdagen voor iedereen. Check hier deze 3-daagse Kerstaanbieding!

Op en Top kerstaanbieding voor het hele gezin!
Dat is dit kerstarrangement in Brabant waar voor het hele gezin, pa, ma, opa, oma, de kinderen en kleinkinderen, voor iedereen is hier wat te beleven. Bent u met een gemêleerd gezelschap dan is deze kerstaanbieding absoluut een aanrader!

Ik wens u veel leesplezier met mijn top 5 en mocht u op Kerstaanbieding.nl nog iets anders hebben gevonden wat u aanspreekt wacht dan niet te lang met boeken.

Recreatief.nl