Menu
Vrije tijd

Aanbieding: Fietsweekend in de Belgische Kempen

Overdag maakt u mooie fietstochten in de natuur van de Belgische Kempen en ‘s avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Kom een heerlijk weekendje fietsen in de Belgische Kempen.

Fietsen in de Belgische Kempen
Fietsers komen helemaal aan hun trekken in de Belgische Kempen, een gebied bij uitstek om per fiets te verkennen. Bij aankomst in het hotel krijgt u meteen een fietsknooppuntenkaart overhandigd, waarmee er tal van fietsroutes kunnen worden gevolgd. Uw fietsroute start reeds in een mooie en bosrijke omgeving in de Antwerpse Kempen, in de nabijheid van Mechelen. ‘s Avonds kunt u zich culinair laten verwennen met de heerlijke gerechten van de gerennomeerde keuken, en kan u helemaal van het dagje fietsen nagenieten op het houten tuinterras of in het gezellige salon.

Wij kunnen tevens zorgen voor een afgesloten ruimte waar u zonder meerkosten uw fietsen veilig kunt achterlaten. Eventueel bieden wij ook de mogelijkheid aan om fietsen bij ons te huren.

TOP 3 Fietsen

Overnachten in de rust met een waar thuisgevoel
In Den Bonten Os beschikt over 24 comfortabele luxe kamers met alle hedendaags comfort zoals telefoon met internetaansluiting, 32″ led-tv, minibar, safe, badkamer met ligbad, apart toilet, haardroger, etc. U zult zich hier dan ook helemaal thuis voelen en volledig tot rust komen.

Uittips rondom Hotel in den Bonten Os
Ook is In Den Bonten Os een perfect uitgangspunt om een dagje naar Antwerpen, Lier, Leuven, Mechelen of Brussel te gaan. Wilt u niet naar de stad maar juist genieten van de groene natuur dan kunt u uiteraard ook in de directe omgeving heerlijk fietsen, golfen en wandelen.

Gastronomisch genieten
In Den Bonten Os is op culinair gebied zeker de moeite waard. In een stijlvol, landelijk kader kan u genieten van onze culinaire gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kan er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu all-in. Naast het restaurant beschikken we ook over een gezellige salon en een mooie tuin met terras; zeer geschikt voor ontvangsten, diners, recepties, enz. Tijdens het arrangement geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant. Uiteraard is het hierbij mogelijk om rekening te houden met dieetwensen. De gerechten zijn gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.

Wilt u ook genieten van deze heerlijke aanbieding: Fietsweekend in de Belgische Kempen?