Menu
Vrije tijd

Aanbieding: Heerlijk Fietsarrangement in Zeeland

Heerlijk fietsen in Zeeland met prachtige fietsroutes langs de kust. Maak prachtige tochten in de wijde omgeving, fiets samen langs de duinen of fiets voor een gezellige middag naar Vlissingen, Middelburg of Veere.

De omgeving
Fietsen in Zeeland betekent optimaal genieten van uitgestrekte wateren, weidse poldervergezichten en het ontdekken van de mooiste plekjes in de historische stadjes en dorpen. De fietspaden zijn de afgelopen jaren veel verbeterd of zelfs opnieuw aangelegd en er zijn aantrekkelijke fietsroutes gecreëerd.Zeeland is de ideale plek in Nederland om prachtige fietstochten te maken. Deze tochten in combinatie met een heerlijk verblijf in Strandhotel Westduin, maakt uw fietsbeleving in Zeeland compleet. Kom genieten van het mooie Zeeland en boek ons fietsarrangement.

Fietsarrangement Zeeland

Kamers
Alle 116 luxe ingerichte, rookvrije kamers hebben een (Frans) balkon of terras , badkamer met bad en/of (regen)douche en zijn onder andere voorzien van gratis WiFi, LCD televisie, radio, kluisje, telefoon met weksysteem en een Nespresso apparaat.

Een deel van de landzijde en duinzicht kamers zijn geheel duurzaam ingericht met onder andere meubels van ‘rubberwood’, verf gemaakt van lijnolie (natuurverf), waterbesparende toilet -en badkamerkranen en Cradle to Cradle tapijttegels.

Familiekamers met stapelbed: een comfortabele kamer voor het hele gezin.
De familiekamers zijn landzijde kamers ingericht met 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed geschikt voor 2 kinderen tot 14 jaar.

De familiekamers beschikken over gratis WiFi, Frans balkon, Nespresso apparaat (incl. 3 cupjes Nespresso per dag), LCD televisie met 52 televisiezenders en 11 radiozenders, bedden van 2.10m lang en matrassen met druk verlagend schuim (gelijkwaardig aan Auping), stapelbed geschikt voor 2 kinderen, kluisje, telefoon met weksysteem, ruime badkamer met bad, inloopdouche en 2 wastafels, separaat toilet en föhn.

Wilt u ook profiteren van deze geweldige aanbieding? Boek dan nu dit Heerlijke Fietsarrangement in Zeeland.