Aanbieding: Lang weekend weg Noord-Holland

Aanbieding: Lang weekend weg Noord-Holland

Vanuit uw hotel loopt u zo het strand op dus een fantastisch hotel voor een lekker lang weekend aan het strand van Egmond aan Zee. Boek nu deze strandaanbieding en kom lekker genieten aan de Hollandse kust.

4-sterren hotel aan het strand
Strandhotel Golfzang opent eind mei haar deuren. Dit hotel is prachtig gelegen op 10 meter van het strand. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant met serre en een fraai uitzicht op zee.
Het ontbijt is in buffetvorm en ’s avonds wordt een 3-gangen keuze menu geserveerd.

Kamers met schitterend uitzicht op zee
De 144 hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn. Een aantal kamers bieden een schitterend uitzicht op zee.

De kamers beschikken over een balkon en een gratis Wifi-verbinding. Op de begane grond bevindt zich een aantal kamers waar honden zijn toegestaan, u dient deze kamers tijdig te reserveren.

de Golfzang

Restaurant
In het sfeervolle Restaurant Chicas kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dit staat elke ochtend voor u klaar van 7.30 tot 10.30 uur.
‘s Avonds bent u hartelijk welkom voor een smaakvol diner van onze à la carte kaart. Gasten die een arrangementen inclusief diner hebben geboekt, kunnen tussen 18.00 – 20.00 uur terecht voor een dagelijks wisselend 3-gangen keuze menu.

Wilt u meer weten over het Lang weekend genieten in het NIEUWE Strandhotel in Egmond aan Zee?