Menu
Vrije tijd

Aanbieding: Proef Limburg – Culinair genieten

Kom gezellig een weekendje naar Limburg en ontdek de specialiteiten uit de omgeving. Het hotel is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen.

Proef de streek arrangement in Limburg
Het hotel is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Kom gezellig een weekendje naar Limburg en ontdek de specialiteiten uit de omgeving.

Faciliteiten
Faciliteiten
Ons hotel beschikt over vierendertig schitterende kamers en suites en biedt alle faciliteiten die u van een viersterrenhotel mag verwachten. In het design van het hotel zijn heden en verleden samengebracht.Wij verwelkomen u graag in restaurant Miró voor een culinair diner of u geniet van een drankje en hapje in onze sfeervolle lounge met open haard, bar of op het terras.

Het hotel beschikt over een intieme wellnessruimte waar u kunt genieten van een Finse sauna, een Turks stoombad, stortdouche en voetenbad. Daarnaast beschikt het hotel over stijlvolle vergaderkamers die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden.

De omgeving
De omgeving vanhet hotel biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw verblijf volledig naar uw wensen in te richten. Het hotel is gelegen in het dorp Gulpen, middenin het kloppende hart van het beroemde Limburgse Heuvelland. Gulpen ligt aan de rand van de Gulperberg in het stroomgebied van de riviertjes de Gulp en de Geul. Voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie is in deze omgeving veel te ontdekken.

De stichting Natuur en Milieu heeft vijf sterren toegekend aan dit absoluut unieke stukje van Nederland. De talloze heuvels, bossen en de indrukwekkende Gulperberg doen deze sterren dan ook iedere dag eer aan. Prachtige vergezichten zullen u doen verbazen, of u deze nu wandelend, fietsend of ontspannen op een van de vele gezellige terrasjes ervaart. Van schitterende vergezichten tot vakwerkhuizen en van pittoreske dorpjes tot kastelen en mergelgrotten, Zuid-Limburg heeft het allemaal!

Gulpen is gelegen in het hartje van de Euregio, te midden van Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik en Hasselt. Met de auto en het openbaar vervoer zijn deze plaatsen gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van grotere, populaire steden als Maastricht en Aken en het aanbod van de unieke omgeving creëert een perfecte combinatie tussen recreatie, rust en uiteraard romantiek!

Wilt u ook gebruik maken van deze geweldige aanbieding: Proef Limburg – Culinair genieten?