Menu
Vrije tijd

Aanbieding: Vriendinnen Wellnessweekend in Sauerland

Samen met uw beste vriendin of vriendinnen de stress en sleur van de week vergeten. U heerlijk te laten verwennen: gezellig kletsen, relaxen bij een massage, geest en ziel weer in evenwicht brengen en ’s avonds van een heerlijk menu genieten. Gun u zelf deze momenten en doe wat u altijd al samen met u beste vriendin wilde beleven.

Genieten in het land van de duizend bergen
In het Sunderland Hotel hebben we alles en doen we vooral alles, zodat u zich bij ons bijna thuis voelt. Bijna…want het mag tenslotte best nog mooier als thuis zijn. Het 4-sterren hotel ligt in het hartje van de stad Sundern in het Sauerland. Het hotel is bekend om zijn individuele service en de Afrikaanse flair.

De kamers – Comfortabel ontspannen
De ruime en vriendelijk ingerichte 2-persoonskamers zorgen ervoor dat u zich prettig en geborgen voelt. Comfortabele bedden zorgen voor een optimale nachtrust. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, telefoon, LCD-SAT-TV, minibar, leesstoel, bureau en gratis W-LAN toegang.

Sundern en omgeving – Optimaal genieten
Het hotel ligt 200 meter vanaf het centrum van het kleine stadje Sundern, gelegen midden in het Sauerland. Hier kunt u gezellig shoppen. In de directe omgeving vindt u de Sorpesee, Hennesee en Möhnesee. Verder loont zich een stadsrondleiding door de historische stadjes Arnsberg en Soest.

In de omgeving rondom de Sorpesee zijn veel wandel- en fietspaden, watersport mogelijkheden en een klimparcours direct aan het water. Rondom de dorpjes Hellefeld en Altenhellefeld vindt u de uitgebreide wandelweg van het ‘Alte Testament’. In het op slechts 12 km gelegen skigebied Wildewiese kunt u heerlijk wandelen, langlaufen of skiën.

KENBALI SPA
Onze KENBALI SPA bevindt zich op de 5e verdieping van het hotel en biedt 250m² wellness ruimte. De SPA is in Afrikaanse stijl ingericht en beschikt over 2 omkleedruimtes, een massageruimte, relaxruimte, rustruimte, solarium, sauna, stoombad, belevenis douchen en een zonneterras.

Geniet ook van het Vriendinnen Wellnessweekend in Sauerland met deze heerlijke aanbieding!