Menu
Vrije tijd

Aanbieding: Weekend Weg op een Hotel Yacht in Maastricht

City Break Midweek of Weekend in Maastricht: 3 dagen voor slechts € 95 p.p. Maastricht is een heerlijk romantische stad, dat weten we allemaal. Maar het kan nog beter! In plaats van in een hotel kunt u ook op een prachtig luxe Hotel yacht verblijven. Pak deze spetterende aanbieding en boek nu!

Heerlijk Weekendje of Midweek Maastricht A/B Hotel Yacht Miro Maastricht
Zin in een heerlijk herfst, winter of voorjaarsweekend in Magisch Maastricht? Of zomaar een paar daagjes met z’n tweetjes er tussen uit? Dan is deze aanbieding een absolute aanrader!

Maastricht is een heerlijk romantische stad, dat weten we allemaal. Maar het kan nog beter! In plaats van in een gewoon hotel kunt u ook op het prachtig luxe Hotel Yacht Miro verblijven. Dat mooi beschut ligt afgemeerd inde prachtig gerestaureerde stadshaven ‘t Bassin in het hartje van de oude stad, echt midden in de historische binnenstad op ca. 500 meter van De Grote Markt. en voor betaalbare parkeergelegenheid is gezorgd. Het is weer eens wat anders, en enorm Knus en gezellig slapen In een echte Scheepshut. Tijdens uw verblijf heeft u alle tijd om op uw gemak de stad te verkennen.

Heerlijk te winkelen , de antiek winkels te bezoeken, (ook op zondag zijn alle winkels in Maastricht open ) fietsen, Een Wellness dagje in het prachtige Thermae 2000 (Met Kortingsbon), naar een concert, een disco of het theater gaan. Maastricht heeft een geweldig goede gastronomie en wel 100 gezellige Oudbruine cafés en winter terrassen.En Maastricht heeft altijd wat bijzonders.

SalonYacht Miro
De Miró is een Luxe * * * * * sterren Hotel Yacht, een echt historisch gentlemen Yacht – 1928 – van 26m lang en 4.45m breed. Het is in 2012 geheel onder architectuur gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Het interieur is in de stijl van de Spaanse kunstenaar Joan Miró, naar wie het Yacht ook vernoemd is. De inrichting is in de luxe stijl van de twintiger jaren gehouden. De mooie salon heeft een open haard en ook een kleine huisbar grote panoramavensters welke een prachtig uitzicht bieden op de gezellige historische haven. Het hotel Yacht heeft een beschut achterdek, brede gemakkelijke trappen en brede gangboorden. Een groot voordek met zitgelegenheid maakt het geheel af. Aan boord zijn vele faciliteiten en er is genoeg te doen. En maximaal 10 gasten in 5 luxe dubbelbed hutten en is heerlijk verwarmd. In de zomer vaart de Miro Luxe Fiets – Vaar vakanties en Private Charters in Nederland België en Frankrijk met gasten van over de hele wereld.

Yacht Miro

De hutten
De Miró heeft 5 luxe 2-persoons hutten, allen met groot dubbelbed. Betimmert in kersenhout met in elke hut een eigen Badkamer (an suite) met douche/ wc, wastafel en föhn. Natuurlijk ook Centrale Verwarming en airco, welke hut onafhankelijk te regelen zijn. Een zitbankje, satelliet kleuren TV/dvd/radio, eigen safe. Uw slaapkamer aan boord is een echte Scheepshut, ca 8/10 m2. Knus en Gezellig. Het uitgebreid en welverzorgd Kapiteins Ontbijt aan boord is Traditioneel aan de Kapiteins Tafel. 220 Volt boordnet, een fax, telefoon en een computerfaciliteit zijn aan boord.

Wilt u eens een echt Heerlijk weekendje of Midweekje er tussenuit?
Dan is deze aanbieding wel heel aantrekkelijk: 3 dagen/ 2 nachten romantisch verblijven voor slechts € 95 p.p.! Reserveer vroegtijdig want het aantal hutten is beperkt!Verblijf op de schitterende Hotel Yacht MIRO en geniet van de romantische stad Maastricht, gezellig om te winkelen, de thermae 2000 te bezoeken of naar het theater te gaan.

Wilt u meer weten over deze geweldige Weekendaanbieding in Maastricht?