Menu
Vrije tijd

Beauty weekend op een kasteel in Duitsland

Kom heerlijk genieten van dit beauty weekend op een kasteel in Duitsland en laat u zich lekker verwennen en kom helemaal tot rust! Dit arrangement biedt u alles wat u nodig heeft om volledig tot rust te komen en te genieten van een heerlijk verblijf op een historisch kasteel. U geniet van de sauna, een heerlijk vers 3-gangen diner en u krijgt 2 behandelingen. Heerlijk toch? Geniet met dit beauty weekend in Duitsland!

Overnachten in het kasteelhotel en de faciliteiten

U overnacht op een unieke locatie tijdens dit beauty weekend in Duitsland. Dit kasteelhotel is een prachtig voorbeeld van middeleeuwse architectuur en de renovaties en uitbreidingen door de eeuwen heen hebben het kasteel getransformeerd in een adembenemend meesterwerk! U verblijft in een comfortabele hotelkamer met uitzicht op de schilderachtige omgeving. De kamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Het hotel beschikt over veel verschillende faciliteiten waaronder een wellnesscentrum, sauna en buitenzwembad. Ook geniet u van heerlijke gerechten en lokale wijnen in het restaurant van het hotel.

Genieten van de wellnessfaciliteiten en behandelingen – Beauty weekend in Duitsland

Tijdens uw verblijf ontspant u in de sauna en na een heerlijke lunch laat u zich verwennen met een Ayurvedische massage en de Pristhabhyanga massage of de Mukabhyanga massage. Na deze ontspannende behandelingen kunt u genieten van een heerlijk diner, waarbij u kunt kiezen uit verschillende gezonde gerechten.

Kom genieten van dit beauty arrangement in Duitsland en laat u zich heerlijk verwennen met de beauty behandelingen. Liever een ander beauty arrangement boeken? Kijkt u dan ook eens op: Beautyweekend.nl

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl