Menu
Vrije tijd

Beleef fantastische dagen in Renesse met het 4-daags Kerstarrangement

Kom in Kerstsferen

Geniet met de kerstdagen aan de prachtige Zeeuwse kust, met haar uitgestrekte stranden en bossen. U verblijft in een sfeervolle hotelkamer en dineert in het restaurant in het hotel. Na een strandwandeling kunt u lekker ontspannen in de Finse sauna & buitenjacuzzi. Beleef een heerlijke kerst dit jaar! Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is er tijdens het diner ook Live muziek aanwezig!

Het hotel en de kamers

Het sfeervolle hotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf.

Het Badhotel beschikt over 40 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, tv, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.

Het Kerstprogramma

Aankomst is op donderdag 24 december 2020 en vertrek op zondag 27 december 2020.

Op Kerstavond serveren wij u een verfijnd 3-gangen keuzediner met een vis- of vleesspecialiteit naar keuze waarbij alle medewerkers u een sfeervolle avond zullen bezorgen. Op 1e Kerstdag kunt u genieten van een culinair 5-gangen Kerstdiner met Live muziek en op 2e kerstdag van een 4-gangen kerstdiner, ook met Live muziek. Iedere morgen staat er een voortreffelijk ontbijtbuffet voor u gereed.

Een heerlijke Kerst beleven? Kom dan genieten van dit 4-daags Kerstarrangement in het Zeeuwse Renesse!

Recreatief.nl