Menu
Vakantie

Best of West Canada

Ben je al vakantieplannen aan het maken voor deze zomer en heb je de landen in Europa nu wel gezien. Dan hebben wij een mooie suggestie voor je, namelijk West Canada. Je zult een unieke vakantie beleven. Wel is het aan te raden om hier een wat langere periode voor uit te trekken, zodat je ook rustig de gelegenheid hebt om van al dit moois te genieten:

West-Canada is het deel van Canada met onder meer de bekende nationale parken Banff en Jasper in de majesteuze bergen, Rocky Mountains. Maar dit westelijke deel van Canada, dat de provincies Alberta en British Columbia omvat, heeft echter veel meer te bieden.

Reizen in West-Canada
Prachtige natuurparken met watervallen, uitgestrekte, vruchtbare valleien, het mooie fjordengebied aan de westkust en de indrukwekkende flora en fauna op Vancouver Island zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen je tijdens jouw Rondreis Canada zult aantreffen.

Regio’s en hoogtepunten van een vakantie in West-Canada
In dit gebied voert de natuur de boventoon; de Rocky Mountains, schitterende natuurparken en uitgestrekte bossen typeren het landschap.

Excursies en activiteiten in West-Canada
In West-Canada kun je in de natuurgebieden prachtige wandelingen maken in de natuur langs helderblauwe bergmeren, zandstranden en wijngebieden. Ook kun je diverse excursies boeken, zoals excursies waarbij je op zoek gaat naar beren en/of walvissen. Vooral in de wateren voor de kust van Vancouver en Victoria worden regelmatig walvissen en orka’s gespot.

Overtuigd? Bekijk dan snel welke rondreis jouw het meest aanspreekt!