Menu
Vrije tijd

Bierfestival Groningen 8 en 9 april 2016

Grootste Bierdiner ter wereld met streekproducten en streekbieren uit Noord-Nederland!

Op donderdag 7 april 2016 vindt, voorafgaand aan bierfestival Groningen, organiseren Progress Events, ’t Feithhuis en Stenden Hogeschool het grootste bierdiner ter wereld met streekproducten en streekbieren uit Noord-Nederland plaats in de Martinikerk te Groningen! Het diner bestaat uit zeven gangen welke zijn samengesteld door ’t Feithhuis en Dutch Cuisine chef Albert Kooy. De streekbieren uit het noorden van Nederland zullen worden gepresenteerd door Melissa Cole. Kaarten voor dit bijzondere diner inclusief bijpassende bieren kosten €65 en zijn verkrijgbaar via onze website. De inloop voor het diner is van 18.30 tot 19.00 en het diner vindt plaats tussen 19.00 en 22.30.

Festivalinformatie
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 vindt de zesde editie van Bierfestival Groningen plaats. Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor dit festival. Naast de unieke locatie, kan er ook gezegd worden dat het Bierfestival Groningen het eerste bierfestival is geweest dat in een kerk plaatsvond. Na vijf succesvolle edities komt dit jaar de zesde editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen een variërend programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden. Het festival wordt opgedeeld in de volgende drie tijdsvakken:

  • Vrijdag 8 april 19:00 – 23:00
  • Zaterdag 9 april 13:00 – 17:00
  • Zaterdag 9 april 19:00 – 23:00

Bezoekers krijgen de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen. Daarnaast worden er voor de zesde keer op rij brouwwedstrijden gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers.

Na het grote succes van voorgaande jaren, wordt er besloten de bier & spijswedstrijd ook dit jaar weer aan het festival toe te voegen.

Wilt u meer weten over dit Bierfestival klik dan hier voor de website!