Boekenfestijn Ahoy Rotterdam 2015

Boekenfestijn Ahoy Rotterdam 2015

Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. Stelt u zich voor, een hal zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën. U kunt alle artikelen op uw gemak bekijken en in eigen tempo met de boekentrolley over de beursvloer rondwandelen.

Het eerstvolgende boekenfestijn is in Ahoy Rotterdam van 29 januari t/m 01 februari 2015.

In 1981 is De Centrale Boekhandel/Het Boekenfestijn opgericht. Het begon met het rechtstreeks in- en verkopen van encyclopedieën door het echtpaar Van Daalen. In de loop der jaren is de boekenkeuze en aanverwante artikelen enorm uitgebreid. Vanaf juli 2009 staan Jan Bloemendaal en Marco Vries aan het hoofd van Het Boekenfestijn. Klik hier voor meer info.

Op het Boekenfestijn vindt u meer dan een miljoen nieuwe boeken en hobby-artikelen. Elke beurshal is zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot en alles is nieuw. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën, waardoor u alle artikelen op uw gemak kunt bekijken.

Meer weten over het boekenfestijn in Ahoy Rotterdam?