Menu
Vrije tijd

City of Dance Festival Middelburg

City of Dance is een uniek festival, als enigste in z’n soort vindt het grote EDM festival plaats in het centrum van historisch Middelburg. City of Dance bestaat uit twee delen: Free Festival, verspreid over de binnenstad en the City Party, op een afgesloten festival terrein Hof van Tange. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 18 juli 2015.

City of Dance festival biedt een uniek aanbod voor dance minnend Nederland en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van meest vernieuwende festivals van Nederland. Met een allesomvattend programma van muziek, dans, kunst en theater in combinatie met workshops, een zeer divers aanbod van eten uit allerlei culturen, kleurrijke bouwsels en alle andere verrassende zaken die de bezoeker keer op keer ontdekt is City of Dance meer dan alleen een verzameling van heel veel goede electronische dance muziek DJ’s en live-acts.

10 REDENEN WAAROM JIJ BIJ HET CITY OF DANCE FESTIVAL ZOU MOETEN ZIJN:

  1. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus de grootste kans op een zonnig weekend in Middelburg!
  2. Er zijn genoeg hotels in de binnenstad.. Na 5 minuten lopen sta je al op het fesitval terrein, laat de auto maar thuis!
  3. Lekker eten en drinken? Bij onze foodcourts is er een grote diversiteit aan eten en drinken, zoals gezonde smoothies, lekkere cocktails, een ijskoud Heineken biertje, verse frites en burgers, smullen maar!
  4. Een combi-ticket voor de City of Dance & Go Dutch festival is het meest voordelige festivalkaartje in Nederland! Een heel weekend vol entertainment, muziek, dans en een heerlijke sfeer.. Tientallen bekende en nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland, prachtige straattheateracts, workshops, entertainment en DJ’s voor slechts €29,50.. Da’s toch niks?
  5. Niet alleen een combi-ticket is voordelig, maar ook de reguliere tickets voor City of Dance zijn te verkrijgen voor een degelijke prijs! Voor slechts €19,50 (ex. fee) kun je een hele middag feesten op muziek van de beste DJ’s en artiesten van binnen-en buitenland.
  6. Het City of Dance festival bestaat uit verschillende muziekstijlen: House, Dance, Eclectic, Techno Hardstyle, Freestyle, voor ieder wat wils dus!
  7. Middelburg is een van de mooiste historische steden van Nederland en dat als hartje van het festival, gewoon te uniek voor woorden!
  8. Je bent een weekend lang op een van de mooiste plekken in Nederland. Maak kennis met de breedste en zonnigste stranden, wandel langs de boulevard van Vlissingen, vermaak je met de diversiteit aan winkels of pak gewoon lekker een terrasje. Het kan allemaal in het prachtige Zeeland!
  9. Wist je dat City of Dance inmiddels in de Top 15 van de grootste festivals in Nederland staat? Op een ruim opgezet festivalterrein in de binnenstad, met een sfeer die ongeëvenaard is, waar iedereen gemoedelijk met elkaar omgaat!
  10. Het City of Dance festival bestaat inmiddels al 15 jaar en heeft de afgelopen jaren grote artiesten op het podium gehad zoals Hardwell, Chuckie en Laidback Luke, en R3hab. Nog steeds is City of Dance een kweekvijver van talenten. Deze talenten, in combinatie met bekende Headliners, entertainment, prachtige podia en enthousiast publiek zorgen voor een fantastische sfeer, elk jaar weer. Daar wil jij toch onderdeel van zijn?

Wilt u meer weten over City of Dance Festival in Middelburg?