Menu
Vrije tijd

Cultureel food festival Lepeltje Lepeltje

LEPELTJE LEPELTJE APELDOORN: BEVRIJDINGSWEEKEND

Apeldoorn viert bevrijdingsdag op Lepeltje Lepeltje! We verhuizen naar vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei en naar het groene Beekpark. Uiteraard proef je weer de meest uiteenlopende gerechten terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijk Bevrijdingsweekend!

FOOD LINE-UP
Vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Dat serveren de mobiele keukens op Lepeltje Lepeltje Apeldoorn in het Bevrijdingsweekend: vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent.

MUZIEK LINE-UP
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt. Op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei, wordt het podium gehost door poppodium Gigant, markant in cultuur.

MARKTKRAMERS
Lepeltje Lepeltje werkt voor de markt samen met de dames van Winkels op Wielen. Elke dag vind je hier (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding of ambachtelijke streekproducten. Struin alvast online de markt af!

KINDERPROGRAMMA
Voor de kleinste bezoekers is er elke dag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze!

Het Lepeltje Lepeltje Festival is ook dit jaar in meerdere steden:
APELDOORN: BEVRIJDINGSWEEKEND: vr 5 t/m zo 7 mei 2017
DORDRECHT: HEMELVAARTSWEEKEND: do 25 t/m zo 28 mei 2017
AMERSFOORT: PINKSTERWEEKEND: vr 2 t/m ma 5 juni 2017
LEIDEN: vr 9 t/m zo 11 juni 2017
UTRECHT: vr 23 t/m zo 25 juni 2017
ZWOLLE: do 29 juni t/m zo 2 juli 2017
BREDA: vr 25 t/m zo 27 augustus 2017
EINDHOVEN: vr 22 t/m zo 24 september 2017

Klik hier voor meer informatie over Lepeltje Lepeltje!