Menu
Vrije tijd

Dagje naar Giethoorn in de mei vakantie?

Dagje naar Giethoorn in de mei vakantie? Boek dan 1 van onze Giethoorn.tips!

Op zoek naar een leuk dagje uit tijdens de meivakantie? Denk dan eens aan een bezoek aan Giethoorn! Dit schilderachtige dorpje staat bekend om haar prachtige grachten, bruggetjes en charmante boerderijen. Bij Giethoorn.tips kun je terecht voor verschillende arrangementen en activiteiten, zodat je optimaal kunt genieten van deze unieke locatie. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart door de grachten, een fiets- of wandeltocht door de omgeving of een gezellige picknick aan het water.

Varen in Giethoorn – Gieterse Burgers of Barbecue

Ontdek de betoverende natuur van de Weerribben en omgeving op een unieke manier! Huur een rondvaartboot, fluisterboot of kano en verken de waterwegen en moerasgebieden op uw eigen tempo. Bewonder de rijke flora en fauna, en geniet van de rust en stilte in deze prachtige omgeving. Na afloop kunt u heerlijk ontspannen en smullen van een sappige burger of een heerlijke barbecue in de pittoreske dorpskern. Kom langs en maak van uw dagje uit een onvergetelijke belevenis!

Natuurtocht Weerribben-Wieden inclusief Picknick

Begin uw dagje uit in Giethoorn op de beste manier! Voordat u aan boord gaat van de rondvaartboot, geniet u van een heerlijke warme drank naar keuze en smult u van een stukje appelgebak met slagroom. Vervolgens vaart u gedurende twee uur door het prachtige waterrijke Giethoorn en kunt u onderweg genieten van een heerlijke goed gevulde picknick. Dit arrangement is al te boeken vanaf 2 personen, dus neem gerust uw partner, vriend(in) of familielid mee en maak er samen een mooie vaart van!

Free photo fall, calm river in the park surrounded by old lindens. autumn warm evening, ducks swim in the pond, selective focus, walks in the city park

Het Giethoorn High Tea arrangement

Op zoek naar een gezellig dagje uit in Giethoorn? Boek dan ons High Tea arrangement! Geniet van een prachtige rondvaart van 1 uur door het schilderachtige dorp en sluit af met een heerlijke uitgebreide High Tea in een gezellig restaurant aan het water. Na afloop heeft u alle tijd om te voet verder te verkennen en te genieten van de unieke sfeer van Giethoorn. Of u nu met vriendinnen, familie of uw partner komt, dit arrangement is gegarandeerd een succes!

Ons gehele aanbod kunt u vinden op Giethoorn.tips!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405805

Recreatief.nl