Dames opgelet! Deze weekendaanbieding is speciaal voor vriendinnen

Dames opgelet! Deze weekendaanbieding is speciaal voor vriendinnen

Gezellig een weekendje erop uit met uw beste vriendinnen? Dan is deze 3-daagse aanbieding écht de moeite waard om eens te checken. Wat dacht u van een dagje shoppen in Breda, een boottocht maken door de Biesbosch of de gezellige kroegjes bezoeken in Oosterhout? Met deze 3-daagse kunt u het allemaal inplannen.

Het hotel

Het hotel beschikt over 51 smaakvol ingerichte Comfort kamers, alle voorzien van luxueuze badkamer, diverse internationale televisiezenders en een zithoekje. Alle kamers zijn per trap en lift bereikbaar. De kamers op de 3e etage zijn voorzien van een balkon. Alle kamers hebben 2 single bedden (los of vast te plaatsen).

Heerlijke High Wine in Brasserie MIX

Mix, zoals de naam doet vermoeden, is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. Een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten. Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt en met dit vriendinnenarrangement geniet u van een heerlijk 3-gangen diner en zit er ook een High wine inclusief 4 proefwijnen en amusehapjes bij het arrangement.

Lijkt dit Vriendinnenweekend u wel wat om dat met vriendinnen te gaan doen?
Klik dan hier voor nog meer info en vraag gerust naar de beschikbaarheid van een datum waarop jullie kunnen.

Have fun girls!
Christel

Recreatief.nl