Menu
Vrije tijd

Een familiedag op het water

Een uniek familieuitje

Samen met de familie op pad gaan is één van de meest gezellige dingen die er is. De uitdaging is wel om elke keer iets te vinden wat iedereen leuk vindt en wat jullie nog nooit gedaan hebben. Wat dachten jullie eens om gezamenlijk het water op te gaan?

Ontdek de prachtige Friese wateren met een mooie zeiltocht met een skutsje. Of u nu op zoek bent naar een ochtendprogramma, middagprogramma of een dagtocht, het is allemaal mogelijk! Dit uitje vindt plaats in het prachtige Friese dorpje Earnewald, waar u hartelijk ontvangen wordt. Op dit skutsje passen maar liefst 12 personen! Is uw familie groter dan 12 personen? Dan is dat geen enkel probleem! De locatie beschikt namelijk ook over schepen waar 20 tot 25 personen op passen.

Op bezoek in het dorp van de watersporten

Met dit arrangement vertrekt u vanaf het Friese dorpje Earnewald. Dit dorpje staat bekend om de vele mogelijkheden voor de watersporten en om de prachtige natuur. Het dorpje is dus ook bij uitstek geschikt om lekker te wandelen of te fietsen. Daarnaast zijn er in het dorpje ook 3 musea en 1 galerie te vinden. U kunt in dit dorpje dus ook nog eens uw culturele kennis verreiken.

Wilt u punten scoren bij uw familie? Met dit fantastische familie-uitje lukt dat zeker!

Recreatief.nl