Menu
Vrije tijd

Een feest voor je oren

Met dit kerstarrangement kunt u optimaal geniet van de kerst. Met een culinaire diner en een fantastisch concert van de enige echte Wibi Soerjadi word de avond onvergetelijk. Een echt feest voor uw smaakpapillen en oren.

Klik op het linkje voor meer informatie

Dinner en Concert Wibi Soerjadi – Speciaal Kerstconcert op 24 december
Beleef een bijzondere kerst en boek dit speciale kerstconcert van Wibi Soerjabi en geniet op kerstavond van een fantastisch concert. Een geweldige en unieke avond waarbij u kunt kiezen voor een concert met of zonder buffet en als u wilt blijft u lekker slapen.

Bij dit Unieke Kerstconcert van Wibi Sjoerjabi is inbegrepen:

  • Donderdag 24 december
  • Ontvangst met een welkomstcocktail ‘Witte Engel’
  • Concert Wibi Soerjadi
  • Aanvang concert 20:30 uur (zaal open 20:00 uur)
  • Meet & Greet met Wibi Soerjadi
  • Signeersessie

Dinner en Concert Wibi Soerjadi – Speciaal Kerstconcert op 24 december 2015
Beleef een bijzondere kerst en boek dit speciale kerstconcert van Wibi Soerjabi en geniet op kerstavond van een fantastisch concert. Een geweldige en unieke avond waarbij u kunt kiezen voor een concert met of zonder buffet en als u wilt blijft u lekker slapen. Zo heeft u toch een fantastische kerst dit jaar!

Het hotel en de faciliteiten
In het natuurrijke Paterswolde, op steenworp afstand van de stad Groningen, ligt dit romantische 4-sterren hotel. In het familiehotel met meer dan 120 jaar historie, zult u echte Groningse gezelligheid ervaren.

Het familiehotel is een comfortabel 4-sterren hotel met een prachtige ligging nabij recreatiegebied Paterswoldsemeer en de bruisende stad Groningen. De omgeving is niet alleen geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten, maar ook voor culturele uitstapjes of een bezoek aan Dierenpark Emmen of de zeehondencrèche in Pieterburen.

U kunt er echter ook voor kiezen om in het hotel te blijven. Het hotel is uitgerust met een Health Club, voorzien van een sauna, zonnebank, zwembad en fitnessruimte, zodat u optimaal kunt ontspannen. Voor lunch of diner kunt u terecht in onze Brasserie of ons restaurant Fleurie waar u kunt genieten van diverse culinaire specialiteiten.

Kamers
Het hotel beschikt over 65 comfortabele hotelkamers (non-smoking), een bar, brasserie, restaurant, brasserie, restaurant, health Club met zwembad, Turks stoombad, zonnebank, sauna en fitnessruimte, draadloos internet en gratis parkeergelegenheid.

De 2-persoonskamer comfort met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie, draadloos internet, airconditioning, radio en telefoon.

De 2-persoonskamer deluxe met bad is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van badkamer met bad en toilet, comfortabele bedden, televisie, draadloos internet, airconditioning, radio en een telefoon. In deze kamer is het mogelijk om maximaal 1 extra bed bij te zetten.

De suite is sfeervol en warm ingericht. De suite bestaat uit een apart leefgedeelte met royale banken en een televisie, aparte ruime werkplek en een aparte slaapkamer met televisie. De suite beschikt daarnaast over een balkon, draadloos internet , tweepersoonsbed, airconditioning en een badkamer met toilet en whirlpool.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl