Menu
Vrije tijd

Enjoy TIP: Weekendje Weg aan de Kust in Schoorl

Dit hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekendje of midweek weg en relaxen aan de kust in Schoorl.

Een ontspannen weekendje weg, heerlijk uitwaaien langs het strand, een romantisch uitstapje met uw geliefde. Hampshire Hotel – Jan van Scorel in Schoorl (Noord-Holland) staat graag tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verblijf echt genieten wordt!

Wat is er te doen?
U kunt hier heerlijk uitwaaien langs het strand, de zee proeven om vervolgens te genieten van de warmte en ambiance van dit sfeervolle hotel. Alle kamers zijn voorzien van toilet, telefoon en weksysteem, douche of bad, tv & radio. In ons restaurant ‘De kanunnik’ kunt u prins heerlijk dineren, waarna u aansluitend een drankje kunt nuttigen in onze bar ‘De Trappist’. Hier ontdekt u een ruime keuze aan biersoorten en overige dranken.

Het hotel
Hèt hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekje of weekend weg.

De kamers
Hampshire Hotel – Jan van Scorel beschikt over 86 luxe hotelkamers, alle kamers zijn voorzien van badkamer, balkon of terras, telefoon met directe buitenlijn en ISDN-aansluiting. Alle kamers zijn ingericht met behaaglijk aandoend kersenhout.

Geniet ook van deze heerlijke Aanbieding: Weekendje Weg aan de Kust in Schoorl!