Menu
Vrije tijd

Fiets TIP: Super Fietsweekend in Gelderland voor natuurliefhebbers

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Prachtig Hotel op unieke locatie
Viersterrenhotel de Wageningsche Berg is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.

Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van zowel zakelijke gasten als toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

Schitterende natuurgebieden
De ligging van het hotel bovenop de Wageningse Berg is werkelijk uniek. Gasten hebben er schitterende natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe vrijwel direct onder handbereik. Pal naast het hotel liggen bovendien de schitterende botanische tuinen van het Arboretum Belmonte.

De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende wandel- en fietsroutes en uitdagende parkoersen voor mountainbikers, maakt het hotel ook zeer aantrekkelijk voor een romantische verblijf. U stapt zo het bos in voor een romantisch wandeling!

Dit uitje heeft een gemiddelde van een 8,7! Merel van Hoos: We hebben genoten van dit prachtige hotel. Super uitzicht en wat een mooie omgeving.

Wilt u ook genieten van een Super Fietsweekend in Gelderland voor natuurliefhebbers?