Menu
Vrije tijd

Fietsen in de mooie Achterhoek

Een weekendje genieten!

Bent u op zoek naar een leuk arrangement waarbij u kunt genieten van de groene natuur van de Achterhoek? Dan is het Fietsarrangement in de Achterhoek – lekker genieten zeker iets voor u! Tijdens dit arrangement overnacht u 2 nachten in een mooi hotel gelegen in het Gelderse Lochem. De dagen begint u goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en eindigt u met een heerlijk 3-gangen keuze menu. Ook krijgt u fietsroutes mee zodat u de mooie omgeving kan ontdekken. In het hotel kunt u gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, het zwembad en de sauna. Velen hebben al mogen genieten van de mooie natuur, en zij raden u het arrangement ook zeker aan, leest u zelf maar:

”We hebben genoten van ons fietsarrangement. Prima hotel met zwembad en sauna, we hebben er heerlijk gegeten. Een aanrader. De omgeving is ook mooi om te fietsen.”

”Met mijn vriendin samen hebben we heerlijk vertoefd in het hotel. De locatie, het eten en de bediening: daar hebben we alleen lovende woorden voor.”

Wilt u binnenkort ook genieten van de prachtige natuur van de Achterhoek? Pak dan uw kans met het Fietsarrangement in de Achterhoek – Heerlijk genieten!

Recreatief.nl