Menu
Wellness & Spa

Genieten bij Wellnessresort de Veluwse Bron

Vriendinnen Irma en Suzan uit Ede ging voor ons samen met een dagje relaxen bij de Veluwse Bron in Emst om de ‘Duo Relax Wellness Special’ te testen. Irma vertelt aan ons hoe zij deze dag ervaren heeft.

Midden op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle ligt wellnessresort de Veluwse Bron. Het is gemakkelijk te vinden, maar zet vooral je navigatie uit en volg gewoon de borden zodra je de afslag Vaassen/Terwolde op de A50 hebt genomen. De Veluwse Bron is ruim opgezet en ligt in een prachtig natuurgebied met een meertje en bossen in de directe omgeving. De inrichting is strak en trendy, maar ook warm en gezellig. Wat ik bijzonder knap vind is dat je niet merkt hoe groot het eigenlijk is. Overal waar je komt hangt een ontspannen, rustige sfeer. Misschien komt dat ook doordat de verschillende faciliteiten verspreid zijn over drie etages en het wellness dorp buiten, waar zelfs ik me goed kon oriënteren.

Facial gelaatsbehandeling
De behandelingen maken een ‘verwen jezelf’ dag helemaal compleet. Ik heb eerst een gezichtsbehandeling gehad van Cindy. De behandeling was gericht op ontspanning, dus de epileertang en de harspot kwamen niet aan bod! Deze diep voedende behandeling voor gelaat, hals en decolleté, herstelt de stevigheid, tonus en glans. Tevens herstelt de vochtbalans van de opperhuid, wat bijdraagt tot een goed verzorgd uitziende huid. De behandeling voelde aan als één lange gezichtsmassage en dat is echt verwennerij ten top. Het leuke was dat we werden behandeld in een duo-kamer waardoor we bij elkaar konden kijken wat er gebeurde.

Hotstone massage
Hoogtepunt van mijn bezoek aan de Veluwse Bron was de hotstone massage. Daarvan was ik echt onder de indruk. Ik had van tevoren geen idee wat ik ervan kon verwachten. Mijn behandelaar legde mij uit dat dit een combinatie is van eeuwenoude tradities, exclusieve massagetechnieken en therapeutische warme basaltstenen. Dit ritueel heeft als resultaat een verzachtende en diepe ontspannende werking op de spieren, lichaam en geest. Als je een bezoek brengt aan de Veluwse Bron tracteer jezelf dan zeker op deze Hotstone massage. Een hele bijzondere ervaring waar je echt helemaal van bij komt, en waar je op de één of andere mysterieuze manier ook na die tijd nog een bijzonder gevoel aan overhoudt. Verder is ook aan de inwendige mens gedacht. Tussen de middag staat een luxe lunchbuffet klaar en ’s avonds kunnen we genieten van een uitgebreid diner. Het was heerlijk!

Mijn conclusie: de ‘Duo Relax Wellness Special’ is een echte aanrader voor iedereen!

Wil jij dit dit ook ervaren? Bekijk hier ons aanbod beautyarrangementen bij de Veluwse Bron