Menu
Vrije tijd

Genieten van de Kerst op de Veluwe

De kerst komt er aan!

De kerstdagen komen steeds dichterbij en daarom hebben we speciaal voor u dit kerstarrangement uitgekozen. Heerlijk 4 dagen genieten van de kerst met vrienden of familie.

Klik op de link voor eer informatie en foto’s

4-daags Kerstarrangement – Genieten van de Kerst op de Veluwe
Met de kerstdagen gaat u wellicht thuis gasten ontvangen of op bezoek bij naaste vrienden en familie. Heeft u meer zin om u lekker te laten verwennen en de drukte niet thuis te hebben? Boek dan vandaag dit schitterende kerstarrangement op de Veluwe.

Dit 4-daags kerst arrangement is inclusief:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met Gluhwein en kerststol in de Lounge
  • 1x een 3-gangen menu du chef (op dag van aankomst)
  • Uitgebreid brunchbuffet
  • Kerstfilm in onze bios
  • 1x Een 5-gangen menu du Chef (op 1e Kerstdag)
  • Verwarmd aperitief in de bar/ lounge
  • 1x Een 4-gangen menu du Chef (op 2e Kerstdag)
  • 1e en 2e kerstdag een Winterse activiteit
  • Muzikale omlijsting tijdens het dessertbuffet in de lounge
  • Gratis gebruik van Wifi

Geniet van Kerst op de Veluwe en boek nu met een leuke korting!
Kerst zoals het bedoeld is! Heerlijk genieten van de sfeervolle feestdagen op de Veluwe. De laatste dagen van het jaar vragen speciaal om een passende finale. De eeuwenoude en melancholieke klanken van de lokale Midwinterhoornblazers galmen mysterieus het Gelderse land over. Buiten is het guur en koud. Het is wellicht een dik pak sneeuw wat de daken en de straten omarmt als een witte deken. Dit is een tijd vol jarenlange tradities en het weerzien met familie, vrienden en bekenden. Het jaar afsluiten in een gezellige sfeer, kerst in Rheden is een unieke ervaring.

Geniet van de goede dingen van het leven
Het hotel, aan de rand van het Nationaal park de Veluwezoom, is warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, fakkels en vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. ’s Avonds bij het open haardvuur, geniet u van de goede dingen van het leven.

Ervaar de huiselijke sfeer
Een overnachting in dit gastvrije hotel kenmerkt zich door veel rust en ruimte zodat u zich heerlijk kunt ontspannen. De comfortabele kamers zijn ruim en voorzien van toilet, douche/bad, TV en telefoon. Tevens beschikken diverse kamers over eigen terras of balkon.

Programma – Ontspannen de Kerst vieren
Op 24 december zult u ontvangen worden met een heerlijk glas Glühwein en een kerststol in de lounge. ’s Avonds kunt u aanschuiven in de Bistro voor een 3-gangen menu van de Chef.

Op 25 december zal er een early bird ontbijtbuffet voor u klaarstaan. Daarna kunt u heerlijk genieten van een brunchbuffet. Deze dag zal er een Kerstfilm gedraaid worden in onze eigen “bioscoop”. ’s Avonds zal er een 5-gangen menu van de Chef geserveerd worden.

Op 2e Kerstdag kunt u beginnen met een traditionele Gelders ontbijtbuffet. Deze dag zal er ook weer een Kerstfilm gedraaid worden in onze bioscoop. ’s Avonds wordt u ontvangen met een verwarmd aperitief in onze bar/ lounge waarna u aan kunt schuiven voor een 4-gangen menu Du Chef in onze Bistro.

Op de laatste dag van het arrangement (27 december), wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Bij het vertrek krijgt u nog een leuke verrassing.

Review
Bert Middel beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Goed verzorgd en gastvrij.

Clara Prinsze beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Een fantastisch Kerst gehad.

Wiel Cox beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Prima Hotel ,prachtig ontbijt + brunch Kerstdiners waren apart maar was veel aandacht aan besteed , was perfect Vriendelijk personeel En balie personeel altijd in voor een praatje top voor een 4 sterren Hotel voor deze prijs perfect GR: Wiel 2 de keer verstuurd.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl