Gezellig familie-uitje op de Friese meren

Gezellig familie-uitje op de Friese meren

Genieten en gezelligheid op het water

Altijd al eens benieuwd geweest naar dat speciale zeilgevoel? Pak dan nu uw kans en ga samen met uw gezellige familie een dagje het water op!

Of u nu op zoek bent naar een familie-uitje voor de ochtend, de middag, de avond of de hele dag, met dit arrangement is het allemaal mogelijk! U gaat gedurende de gehele dag of het dagdeel samen met uw familie Skûtsjesilen. Tijdens het varen kunt u er zelf voor kiezen om lekker te genieten van het prachtige water of om de matroos actief te helpen bij het hijsen van de zeilen.

De perfecte uitvalbasis voor outdooractiviteiten

Onze locatie is niet alleen perfect voor wie het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen wilt ontdekken, maar ook voor wie van outdooractivteiten houdt. Zo kunt u er diverse buiten spellen doen, kunt u er lekker wandelen of op pad gaan met de fiets. Voor wie van actie en spanning houdt kan er ook flying boarden. U kunt uw familiedag dus zeker goed beginnen of eindigen met deze geweldige activiteiten.

Bent u ook toe aan een dagje varen met uw familie? Dan is het Familieuitje op de Friese Wateren – Zeilen met een Skutsje tijdens de familiedag zeker iets voor u!

Recreatief.nl